studio vision logo bijeli

Pravila privatnosti i GDPR

Pravila privatnosti i Politika kolačića

1. Uvod
Dobrodošli na web stranicu Studio Vision. Poštujemo vašu privatnost i obvezujemo se štititi vaše osobne podatke.

2. Osobni podaci koje prikupljamo
Prikupljamo sljedeće osobne podatke:
– Ime i prezime
– Email adresa
– Telefonski broj
– Fizička adresa (u svrhu moguće izmjere za projekt)

Ove podatke prikupljamo u svrhu dogovora oko projekta ili izrade ponude.

3. Korištenje osobnih podataka
Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam mogli poslati ponude, račune, dogovoriti detalje o projektima ili vam poslati aktualne popuste ili zanimljivosti ukoliko ste se pretplatili na naš newsletter.

4. Pohrana osobnih podataka
Vaši osobni podaci neće biti pohranjeni online. Pohranjujemo samo one podatke koji su dio aktualne ponude ili računa.

5. Dijeljenje osobnih podataka
Vaši osobni podaci neće biti dijeljeni s trećim stranama.

6. Vaša prava
Imate pravo zatražiti pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka. Ako želite iskoristiti ova prava, možete poslati zahtjev na email: hrvoje@studio-vision.hr

7. Ažuriranje pravila privatnosti
Pravila privatnosti će se ažurirati u slučaju zakonskih promjena, promjena na web stranici ili u poslovanju. Kontrola i potencijalno ažuriranje pravila provodi se svake godine.

8. Kontakt
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našim pravilima privatnosti ili kako koristimo vaše osobne podatke, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila na hrvoje@studio-vision.hr.


9. Politika kolačića

9.1 Što su kolačići?
– Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju prilikom posjete našoj web stranici. Kolačići nam pomažu osigurati bolje korisničko iskustvo, analizirati korištenje web stranice i omogućiti ciljane marketinške aktivnosti.

9.2 Kako koristimo kolačiće?
– Koristimo funkcionalne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici, analitičke kolačiće kako bismo pratili performanse web stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje relevantnih oglasa i promocija.

9.3 Kako upravljati kolačićima?
– Prilikom prvog posjeta našoj web stranici, prikazat će se banner s obavijestima o kolačićima gdje možete prihvatiti ili odbiti korištenje kolačića. Također možete promijeniti svoje postavke kolačića u bilo kojem trenutku putem linka u našoj politici kolačića.

9.4 Treće strane
– Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati korištenje naše web stranice i ciljati marketinške aktivnosti. Ove treće strane mogu prikupljati informacije o vašem korištenju naše web stranice i druge web stranice.

9.5 Kontakt
– Ako imate bilo kakvih pitanja ili briga u vezi s našom politikom kolačića, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila na hrvoje@studio-vision.hr.

10. Nadležna agencija za zaštitu podataka
U slučaju bilo kakvih problema ili prigovora u vezi s načinom na koji rukujemo vašim osobnim podacima, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Više informacija o AZOP-u možete pronaći na njihovoj web stranici: https://azop.hr

Politika privatnosti zadnji puta je ažurirana 02.11.2023

Scroll to Top