studio vision logo bijeli

Naše Usluge

Kako bi projekt prilagodili upravo Vama, naše usluge rastavili smo na manje segmente kako bi pronašli upravo ono što Vam je potrebno.

Dizajn Interijera

3D Vizualizacija Interijera

Toliko uvijerljiva 3D vizualizacija Vašeg prostora da ćete dobit dojam kao da se već nalazite u njemu.

Dizajn Interijera

Maksimalno iskorištava prostor i stvara funkcionalan i estetski ugodan prostor prilagođen Vama.

Idejni Tlocrti

Pažljivo osmišljeni kako bi osigurali da svaki dio prostora ima svoju svrhu te se optimalno koristi.

Pomoću naprednih tehnika renderiranja, prikazujemo svaki detalj prostora s izvanrednom preciznošću, uključujući materijale, boje i osvjetljenje. To Vam omogućuje da imate jasan uvid u konačni izgled Vašeg prostora prije nego što započnete s izgradnjom ili renovacijom.

S uslugom dizajna interijera riješavamo dilemu oko odabira namještaja, boja i materijala te štedimo Vaše dragocjeno vrijeme. Optimiziramo Vaš prostor te usklađujemo svaki element interijera kako bi boravak u njemu bio beskrajno ugodan i harmoničan.

dizajn interijera

Dizajn Eksterijera

3D Dizajn Eksterijera

Uz realističan prikaz građevine i okoline olakšavamo donošenje ključnih odluka te izbjegavamo naknadne promjene.

Dizajn Okućnice

Koji Vam pruža jasnoću, estetiku i sigurnost u kreiranju vanjskog okoliša koji će biti produžetak vašeg stila i udobnosti

dizajn eksterijera

Dizajn eksterijera Vam omogućuje da bolje razumijete i vizualizirate svoj projekt prije nego što donesete konačne odluke. Umjesto da se oslanjate samo na crteže i tehničke planove, sada možete dobiti jasnu sliku kako će vaša građevina izgledati u stvarnosti.

Kroz detaljne i realistične prikaze, dobivate priliku eksperimentirati, donositi informirane odluke i eliminirati nesigurnost. S ovom tehnikom, gradnja ili adaptacija vaše građevine postaje vizualno zadovoljavajuća i bez stresa.

Scroll to Top